• 50% korting met kortingscode SALE50
  • KLARNA
  • NL GRATIS verzending vanaf €75,- / BE GRATIS verzending vanaf €100,-
  • Veilige betaalmethodes

VERZENDING

Bestellingen bij Mama y Bebe worden vanaf € 75,-  gratis verstuurd en buiten NL vanaf € 100 ,- middels de 24-uursservice van DHL. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur  worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas hebben wij geen invloed op vertragingen die tijdens de bezorging plaatsvinden .

 

 

RETOURNEREN

Aankoop niet naar wens ?!

 

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst het artikel te retourneren. Retour kosten zijn voor de klant zelf.

Meld eerst je retour via info@mamaybebe.nl .

Vervolgens krijg je van ons een e-mail met de retourstappen.

Het pakket kun je opsturen naar onderstaand adres.

Adres:

Dr. Janssenslaan 65

4902 XB Oosterhout

Na ontvangst van de retour pakket zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten, hiervoor wordt gebruik gemaakt van dezelfde betaalmethode als waarmee je de aankoop hebt gedaan, tenzij je instemt met een andere betaalmethode.

Als u een artikel wilt retourneren tijdens een sale periode geven wij geen geld retour , enkel een tegoedbon t.w.v uw aankoop.

SALE ITEMS MOGEN NIET GERETOURNEERD WORDEN!

Wanneer je jouw retour pakket opstuurt, bewaar dan altijd je Track en Trace code tot dat de retour verwerkt is!

Beschadigde of gedragen artikelen worden NIET terug genomen!

Wil je een artikel ruilen voor een andere kleur, maat of artikel?

Bestel hem dan opnieuw op onze website en retourneer het originele artikel. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op de rekening die je gebruikt.

Je ontvangt een e-mail wanneer je retour is verwerkt.